SENTIMENTS D’UNA MARE EL PRIMER DIA D’ESCOLA

 • psicologia infantil
  psicologia sant feliu de llobregat
  Dietética y Nutrición
 • Reforç escolar
  Cursos de formació
  Dietètica i nutrició
16 octubre, 2017

Ja està tot preparat! Tovalloles, roba de recanvi, betes, cremes i pomada, algun bolquer per si de cas, la motxilla…. tot mercadet amb el teu nom. Romans aspectant, no saps ben be perquè però respires la meva emoció i et contagies a l’hora que et poses la motxilla nova del Mickey Mouse. Ens mirem, m’agafes fort de la ma i ens posem en marxa! Comença el nostre camí, passeig que ara es farà diari, es farà nostre; Em tornes a mirar, em somrius i comencen les preguntes del meu petit explorador que tot ho vol saber. I haurà molts nens? Farem molts amics? M’agradarà molt? Hi ha un tobogan? On està l’escola??? I de sobte ja hem arribat i ara oprimeixes la meva ma encara més fort, tot just m’arriba la sang a la punta dels dits quan et convido a que passis tu primer. Busques les ‘garses’ caminant per davant meu, veig les teves cametes i la gran motxilla, no et veig la carona però se quina és la teva expressió de sobre avís, d’alerta… No saps que et trobaràs i no et vull enganyar, jo tampoc, però els dos sabem que serà òptim. Ha començat la temuda i a l’hora esperada setmana d’adaptació, possiblement la necessitaré jo més que tu que ja estàs fet tot un homenet, i hauré de plorar amagada i en silenci perquè estaré trista a l’hora que feliç.
Entres a l’aula i en aquell instant em faig conscient de que mai oblidaré aquest moment, un moment feliç però que a l’hora posa fi als nostres dos anys i mig d’aferrament total, una fi i un inici a l’hora necessari que em recorda la velocitat amb la que estàs creixent, i el meu cor amb tu, al teu ritme i amb un orgull que m’infla a diari.
Quina sort te la teva senyoreta i quina sort tenen els teus companys de tenir a la classe un petit tan gran com tu. T’estimo tan… 

La mama.

Post a Comment

 • Centre de psicologia format per un equip de professionals especialitzats
  Psicologia clínica infanto-juvenil i de la  psicologia esportiva entre d’altres
  Instal·lacions son totalment noves i amb acabats d’alt nivell

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies