EL RACÓ DE NADAL

13 noviembre, 2013

El Nadal és una data molt significativa per els més petits, els quals són, sense cap dubte els autèntics protagonistes i els responsables de que la il·lusió i la màgia existeixin durant uns dies a les nostres llars. Per això creiem que aquestes dates son una molt bona oportunitat per aflorar la creativitat i la il·lusió dels més petits.  ¿QUÈ ÉS EL RACÓ DE NADAL?

23-24-27-30-31 de desembre
Edat: de 3 a 10 anys
Horari: de 9:00h a 13:00h
Inscripció oberta del 11 de novembre al 11 de desembre

Enviar comentario

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies